Cadeaubon kortrijk

Olea Olijfolie

Olijfolie uit Kreta en meer...

Over Olea Olijfolie

Locatie

Wijngaardstraat 5
8500 Kortrijk
Tel: 0473 53 48 15

Website: http://www.olea-olijfolie.be

Onlangs namen we de beslissing om van onze allergrootste hobby “reizen naar de griekse eilanden” (kefalonia, ikaria, Ithaka,Chios... ) maar vooral West en Oost-Kreta een brokje van de cultuur naar hier te brengen….

Hoe kunnen we de Grieken beter steunen door hun specialiteiten aan de man te brengen. De gedachte om de allerfijnste olijfolie (extra virgin) meer bepaald uit het zuidoosten van kreta, (Zakros) waar de olijfbomen welig groeien en bloeien in de meest voordelige klimaatomstandigheden te verdelen speelt al zeer lang in ons hoofd. We bezochten er olijfvelden, olijfboeren en fabrikanten! Het ideale klimaat van Kreta draagt bij aan de superioriteit van de olijfolie. Het heeft een rijkere, fruitige smaak, een zeer krachtig aroma en gedistingeerde groene kleur.

En voilà we zijn zover ! Sedert 1 januari zijn we gestart onder de naam Oléa. Olijfolie is niet zomaar een olie om mee te bakken en braden…

De kretenzische olijfolie bevat weinig verzadigde vetten en is rijk aan enkelvoudige onverzadigde vetzuren Dit toegevoegd aan granen, fruit en groenten helpt het hart en vaatziekten en zelfs kanker te voorkomen.

Foto's


Olea Olijfolie is een deelnemende handelaar bij Cadeaubon kortrijk.

Cadeaubon kortrijk kopen

Individuele cadeaubon kopen? Koop een Olea Olijfolie cadeaubon via TadaBon