Het gezicht achter... Follie en Koffie

Wie ben je en wat is je zaak?

Mijn naam is Ann, ik ben trotse eigenaar van Follie en Koffie. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak?

Follie en Koffie bestaat ongeveer 2 jaar. Je kan hier in de lounge op het eerste verdiep genieten van een heerlijke koffie of kiezen uit een groot assortiment theetjes. Op zaterdag kan je genieten van een “High Tea” heerlijke gebakjes, vers gebakken scones en hartige broodjes.

In de winkel kan je een leuk ‘follietje’ kopen. Bijna alle decoratie in de koffielounge kan je ook kopen.

Maar de pijler van de winkel zijn de workshops, je kan in Follie en koffie terecht voor workshops haken, breien, macramé en naaien overdag en s’avonds op de website vind je heel het overzicht. Je kan er ook je eigen workshop organiseren.

Het was altijd al een kinderdroom van mij om mijn eigen zaak te starten. Ik heb eerst 25 jaar als manager gewerkt, maar nu mijn kinderen uit huis zijn, werd het tijd dat ik mijn eigen zaak oprichtte. Ik ben zeer ondernemend en vind het zalig om op eigen benen te staan. Uit de workshops haal ik ook heel veel energie en die doe ik heel graag. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak? En waarom?

Natuurlijk vind ik alles mooi, maar als ik toch moet kiezen neem ik de gehaakte manden. Hierdoor zijn de workshops gestart. Het zijn en blijven ook supermooie manden die toch wel in het oog springen. Mensen komen er echt op af, de manden zijn toch een beetje de ‘oer’ van de winkel. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Kortrijk vind je een aanrader?

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet goed vanbuiten weet wie er meedoet en er zijn er ook heel veel. Plantastic is zeker een aanrader, echt een leuk winkeltje!

Ontdek hier meer over Follie en Koffie of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Kortrijk